Στρατηγικές Trading Κρυπτονομισμάτων με Αυτοματοποιημένα Bots [Οδηγός 2023]

Τα Crypto Trading Bots αποτελούν προγράμματα τα οποία αναλαμβάνουν να κάνουν αγοραπωλησίες κρυπτονομισμάτων για εσένα, αυτόματα. Στον οδηγό θα δούμε τι είναι, πως δουλεύουν, γιατί να τα επιλέξεις αλλά και τα 5 καλύτερα στην αγορά.
TL;DR 💬
Ένα Crypto Trading Bot είναι software το οποίο αναλαμβάνει να πουλάει και να αγοράζει κρυπτονομίσματα την “σωστή” στιγμή, εντελώς αυτοματοποιημένα για εσένα, χωρίς εσένα. Μπορούν να παραμένουν ενεργά 24/7 και να δρουν ανεπηρρέαστα από συναισθήματα όπως φόβος ή απληστία.
Σκοπός τους είναι να μεγιστοποιούν το κέρδος, μετριάζοντας τις απώλειες και το ρίσκο.
Συνέχισε την ανάγνωση για να μάθεις περισσότερα ή ανακάλυψε τα καλύτερα Crypto Trading Bots στην αγορά.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο στρατηγικές με τις οποίες μπορείς να κερδίσεις χρήματα από τα κρυπτονομίσματα:

Η πρώτη είναι γνωστή ως Buy & Hold (ή αλλιώς HODL) και αφορα την διαδικασία του να αγοράσεις κάποιο κρυπτονόμισμα, να το κρατήσεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (κάποια χρόνια) και να το πουλήσεις στο μέλλον όταν η αξία του θα έχει αυξηθεί. Η συγκεκριμένη τεχνική δείχνει να έχει δουλέψει άψογα τα τελευταία χρόνια.

Η δεύτερη είναι γνωστή ως Crypto Trading και αφορά την ενεργή αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων με σκοπό το βραχυχρόνιο κέρδος. Με λίγα λόγια, αγοράζεις ένα κρυπτονομίσμα τώρα σε μια τιμή Α (χαμηλή ή υψηλή) και το πουλάς στο άμεσο μέλλον σε μια τιμή Β (υψηλή η χαμηλή) ώστε να αποκομίσεις άμεσο κέρδος από την διαφορά στις τιμές.

Η πολύ υψηλή μεταβλητότητα στις τιμές των κρυπτονομισμάτων μπορεί να προσφέρει συνεχώς ευκαιρίες για Short Term Trading και, παράλληλα, μεγάλες παγίδες έναν τον επίδοξο Trader. Οι άνθρωποι είναι πλάσματα των συναισθημάτων τους και οι συμπεριφορές τους τείνουν να επηρρεάζονται πάρα πολύ από τον τρόπο που αυτοί νιώθουν.

Ένας Trader, εκτός από την καθεαυτή δυσκολία του Trading, έχει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα του τα οποία μπορεί να τον ωθήσουν σε βιαστικές πράξεις όπως Greedy Buying ή Panic Selling, την κούραση του αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι ολημερίς και οληνυκτίς μπροστά από μια οθόνη.

Σε αυτό το σημείο έρχονται τα Crypto Trading Bots και προσπαθούν να βάλουν ένα χεράκι για να βοηθήσουν την κατάσταση. Ένα Trading Bot δεν έχει συναισθήματα, δεν κουράζεται και μπορεί να δουλεύει 24/7. Θα κάνει ακριβώς αυτό που το έχει προγραμματίσει να κάνει, για πάντα, χωρίς κανένα διάλειμμα.

Οδηγός Crypto Trading Bots Ελλάδα

Σε αυτό το άρθρο θα ξεκινήσουμε αναλύοντας τι είναι τα Crypto Trading Bots, πως λειτουργούν αλλά και σε ποιες κατηγορίες μπορούν να χωριστούν.
Στην συνέχεια θα μιλήσουμε για ποιους λόγους μπορεί να θέλεις να επιλέξεις ένα Crypto Bot αλλά και το πως θα επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα.
Τέλος, θα δούμε ποια είναι τα 5 καλύτερα Crypto Trading Bots στην αγορά αλλά και τις πιθανές προσφορές ή εκπτώσεις που μπορούμε να πάρουμε σε αυτά.

Πάμε!


Τα Καλύτερα Crypto Trading Bots

1 CryptoHopper Οδηγός

CryptoHopper Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα CryptoHopper.
2 TradeSanta Οδηγός - Crypto Trading Bot

TradeSanta Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα TradeSanta.
3 Pionex Οδηγός - Crypto Trading Bot

Pionex Exchange & Bot Review – Οδηγός για 10% Έκπτωση [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Exchnage της Pionex το οποίο προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε 16 Crypto Trading Bots. Κέρδισε 10% Έκπτωση στα Fees κάνοντας εγγραφή από το παρακάτω Referral Link.
4 HaasOnline Οδηγός - Crypto Trading Bot

HaasOnline Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα TradeSanta.

Τι Είναι

Τι είναι τα Crypto Trading Bots;

Ένα Crypto Trading Bot αποτελεί ένα λογισμικό (software) το οποίο αναλαμβάνει να πουλάει και να αγοράζει κρυπτονομίσματα την “σωστή” στιγμή, εντελώς αυτοματοποιημένα για εσένα, χωρίς εσένα. Μπορεί να λειτουργεί αδιάκοπα, 24/7, ακόμα και όταν εσύ κοιμάσαι.

Τι είναι τα Crypto Trading Bots;

Ο κύριος στόχος ενός Crypto Bot είναι να μεγιστοποιήσει το κέρδος, μειώνοντας τη ζημία αλλά και το συνολικό ρίσκο που αναλαμβάνει ο Trader. Ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο διότι εξαλείφουν από τη μέση τον παράγοντα άνθρωπο αλλά και τα ελαττώματα που πάνε πακέτο με αυτόν.

Όπως καταλαβαίνεις, ένα Trading Bot δεν θα επηρεαστεί ποτέ από φόβο, ούτε από απληστία. Σε αντίθεση με εσένα, η απόδοση και η αντίληψη του δεν θα μειωθεί μετά από ένα 15ωρο ακατάπαυστης λειτουργίας. Θα συνεχίσει να είναι η ίδια και να πραγματοποιεί τις ίδιες ενέργειες που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιεί.
Ενώ το Greedy Buying και το Panic Selling μπορεί να ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος των απωλειών κάποιου Trader, για ένα Crypto Trading Bot αποτελούν απλά άγνωστες λέξεις.

Μπορείς να βρεις από δωρεάν Crypto Trading Bots μέχρι και Bots τα οποία κοστίζουν $299 /μήνα. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου και το επίπεδο σου.

↑ Πίσω στην αρχή

Πως Λειτουργούν

Πως Λειτουργεί ένα Crypto Trading Bot;

Αφού είδαμε τι είναι, ήρθε η ώρα να μάθουμε και με ποιο τρόπο λειτουργεί ένα Crypto Trading Bot.

Με λίγα λόγια, ένα Bot αποτελεί απλά ένα λογισμικό το οποίο αναλύει, λαμβάνει και εκτελεί αποφάσεις αντί για εσένα.

Αυτό που κάνει ένα Trading Bot είναι να παρακολουθεί συνεχώς την αγορά κρυπτονομισμάτων, να λαμβάνεις και να αναλύει δεδομένα με βάση δείκτες τεχνικής ανάλυσης (Technical Indicators), να υπολογίζει συνεχώς το ρίσκο και, αναλόγως, να ανοίγει θέσεις πώλησης ή αγοράς.
Άρα, ένα Bot έχει τα μάτια του συνεχώς πάνω στην αγορά και μόλις αναγνωρίσει κάποιο Pattern, εκτελεί συγκεκριμένες εντολές.

Πως Λειτουργεί ένα Crypto Trading Bot;

Τα κριτήρια για την αναγνώριση συγκεκριμένων patterns του έχουν δοθεί από εσένα, κατά την διάρκεια της δημιουργίας της στρατηγικής του. Μην σε αγχώνει όμως καθώς τα περισσότερα Bots δεν απαιτούν γνώσεις προγραμματισμού, ούτε την επινόηση στρατηγικών από το μηδέν. Οι περισσότερες εταιρείες τα προσφέρουν μαζί με κάμποσες δοκιμασμένες στρατηγικές, ανάμεσα από τις οποίες, μπορείς να επιλέξεις τη δική σου.

στρατηγικές για crypto bots

Ένα Bot συνδέεται απευθείας με ένα (ή περισσότερα) Crypto Exchange μέσω API (Application Processing Interface) το οποίο λειτουργεί ως “γέφυρα” ανάμεσα σε Ανταλλακτήριο και Bot.
Μόλις το Bot αναγνωρίσει κάποιο event στην αγορά, είτε θα σε ενημερώσει (με τη μορφή Signal) για να αναλάβεις δράση, είτε θα εκτελέσει το ίδιο την εντολή αντί για εσένα μέσω του Exchange.

↑ Πίσω στην αρχή

Γιατί να τα Επιλέξω

Γιατί να Επιλέξω Crypto Trading Bots;

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους θα ήταν εύλογο να επιλέξεις ένα Crypto Trading Bot είναι:

1. Αυτοματοποιημένο Trading

Ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα Crypto Trading Bots εξ’αρχής είναι για την αυτοματοποίηση που προσφέρουν. Ένα Bot μπορεί να αναλύει τις αγορές, να υπολογίζει το ρίσκο και να παίρνει αποφάσεις γρηγορότερα και σωστότερα χωρίς την παρουσία σου.
Με τα επίπεδα volatility στην αγορά των κρυπτονομισμάτων να είναι τεράστια, ένας Trader μπορεί να χρησιμοποιήσει Crypto Bots και να ανοίγει Long ή Short θέσεις αποκομίζοντας κέρδος ακόμα και σε πτωτικές περιόδους (Bear Markets).

2. Αυξημένη Ταχύτητα Εκτέλεσης & Multitasking

Εάν προσπαθήσεις να συγκρίνεις την ταχύτητα ενός λογισμικού με αυτή ενός ανθρώπου, πόνταρε τα χρήματα σου στο πρώτο. Ένα Crypto Trading Bot λειτουργεί χιλιάδες φορές πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άνθρωπο και είναι ικανό να εκτελέσει πληθώρα εντολών, σε διαφορετικά περιβάλλοντα και interfaces μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

3. BackTesting

Τα περισσότερα Crypto Trading Bots δίνουν την ευκαιρία σε έναν Trader να τεστάρει μια στρατηγική χρησιμοποιώντας στοιχεία από το παρελθόν. Με λίγα λόγια, μπορούν να τρέξουν μια παρελθοντική προσομοίωση η οποία να δείξει εάν η συγκεκριμένη στρατηγική ήταν κερδοφόρα ή όχι.
Παρότι οι παρελθοντικές αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές, μπορούν να αποτελέσουν ένα μπούσουλα για τις αποφάσεις του μέλλοντος.

4. Manual Orders

Δεδομένου του ότι ένα Bot θα εκτελέσει αυτό που θα του πεις, μόλις αναγνωρίσει τους παράγοντες που του έχεις πει, αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο εκτέλεσης πολύπλοκων εντολών. Ένας Trader μπορεί να καθορίσει προκαταβολικά όλους τους παράγοντες εκτέλεσης μιας εντολής και να κοιμηθεί ήσυχος. Μόλις το Bot, το οποίο επιβλέπει την αγορά 24/7, επιβεβαιώσει τους παράγοντες εκτελεί αυτόματα την εντολή.
Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, χωρίς ή με εσένα.

5. Copy Trading

Ένα Copy Trading Bot (ή αλλιώς Mirror Trading Bot) μπορεί να “μιμηθεί” τις κινήσεις κάποιου άλλου Trader. Με λίγα λόγια, μπορεί να “αντιγράψει” στο 100% τα Trades επιτυχημένων Traders και να δώσει λίγο από τη δόξα και τα κέρδη σε έναν αρχάριο.

6. Custom & DIY Bots

Αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού μπορείς να προγραμματίσεις ένα custom bot το οποίο να ακολουθεί μια εντελώς δική σου στρατηγική. Αυτό δίνει την δυνατότητα σε Traders να δοκιμάσουν προχωρημένες στρατηγικές η πολυπλοκότητα των οποίων να μην έχει τέλος.
Sky is the limit.

↑ Πίσω στην αρχή

Πως Επιλέγω

Πως Επιλέγω Crypto Trading Bot;

Πριν προχωρήσεις στην επιλογή Crypto Trading Bot, καλό θα ήταν να λάβεις πρώτα υπόψιν σου τους παρακάτω παράγοντες:

1

Πόσο Έμπιστη είναι η Εταιρεία πίσω από το Bot;

Εμπιστοσύνη

Είναι σημαντικό να επιλέξεις Crypto Trading Bots από έμπιστες και δημοφιλείς εταιρείες με ικανές ομάδες και support πίσω από τις υπηρεσίες που πουλάνε. Πρακτικά, χρησιμοποιώντας ένα αυτοματοποιημένο trading bot δίνει το δικαίωμα σε ένα λογισμικό να λαμβάνει αποφάσεις και να εκτελεί εντολές αντί για εσένα, χρησιμοποιώντας τα χρήματα σου. Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι το ρίσκο που αναλαμβάνεις.

2

Πόσο Ασφαλές είναι το API σου;

Ασφάλεια

Όπως είδαμε, η “γέφυρα” μεταξύ ενός ανταλλακτηρίου (όπου διατηρείς τα κεφάλαια σου) και ενός Trading Bot είναι το API. Εάν αυτά τα κλειδιά πέσουν σε λάθος χέρια τότε, πρακτικά, ο έλεγχος των κεφαλαίων σου παραδίδεται στα ίδια χέρια.
Επέλεξε μονάχα εταιρείες οι οποίες πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και προστατεύουν τα συγκεκριμένα κλειδιά από εξωτερικές επιθέσεις σαν κόρη οφθαλμού.

3

Πόσο Κοστίζει το Trading Bot;

Συνδρομή & Προμήθειες

Τα περισσότερα δημοφιλή Crypto Trading Bot Services προσφέρουν τις υπηρεσίες του χρεώνοντας μια μηνιαία/ετήσια συνδρομή. Σπανιότερα θα βρεις Bots τα οποία παρακρατάνε κάποιο ποσοστό από την κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν.

Πριν επιλέξεις το δικό σου Bot, κάνε μια έρευνα και ξεκαθάρισε όλα τα κόστη που θα επιβαρυνθείς. Σύγκρινε προσφερόμενες υπηρεσίες και κόστος κάθε εταιρείας και κάνε την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Ακολουθεί μια mini σύγκριση στις τιμές των αρχικών πακέτων για τα πιο δημοφιλή Crypto Trading Bots:

TradeSanta Οδηγός - Crypto Trading Bot
TradeSanta
$14 / μήνα
Δωρεάν Trial
Shrimpy_Οδηγός
Shrimpy
$19 $15 /μήνα
20% Έκπτωση
Pionex Κωδικός έκπτωσης - Crypto Trading Bot
Pionex
0.05% Fees
Δωρεάν Trial
CryptoHopper Οδηγός
CryptoHopper
$1/ μήνα
Δωρεάν Trial
HaasOnline Οδηγός - Crypto Trading Bot
HaasOnline
₿0.009 / έτος
43% Έκπτωση
5

Τι υποστήριξη προσφέρει;

Support & How to

Εάν είσαι αρχάριος τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις κάποια υπηρεσία η οποία προσφέρει αρκετό υλικό όσον αφορά την εκμάθηση του πως λειτουργεί το Crypto Trading Bot. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει Video, Οδηγούς & How to και γενικά υλικό το οποίο θα βοηθήσει νεοεισερχόμενους να εξοικιωθούν με το συγκεκριμένο Bot.

Επίσης, το πόσο ενεργό και προσβάσιμο είναι το Customer Service είναι μείζονος σημασίας. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην το χρειάζεσαι συχνά, αλλά την φορά που θα το χρειαστείς θα πρέπει να είναι εκεί να σε εξυπηρετήσει.

6

Προσφέρει Δωρεάν Δοκιμή;

Free Trial

Αν δεν δοκιμάσεις, πως θα ξέρεις αν σου κάνει; Ρίξε μια ματιά στο Crypto Trading Bot που σε ενδιαφέρει και ψάξε μήπως προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικό trial. Αν ναι, δοκίμασε το χωρίς ρίσκο!

Τα παρακάτω δημοφιλή Crypto Trading Bots προσφέρουν Free Trial:

CryptoHopper Οδηγός
CryptoHopper
7 Ημέρες
Δωρεάν Trial
TradeSanta Οδηγός - Crypto Trading Bot
TradeSanta
3 Ημέρες
Δωρεάν Trial
Shrimpy_Οδηγός
Shrimpy
Demo Trial
Δωρεάν Demo
Pionex Κωδικός έκπτωσης - Crypto Trading Bot
Pionex
Προμήθεια ανά Trade
Δωρεάν
7

Προσφέρει Social & Copy Trading;

Social/Copy Trading

Ενώ το να δημιουργείς τις δικές σου στρατηγικές είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, η πληθώρα επιλογών μπορεί να φοβίσει έναν αρχάριο. Μέσω του Social Trading μπορείς να βρεις άλλους επιτυχημένους Traders

8

Προσφέρει BackTesting;

BackTesting

Όπως είδαμε, το BackTesting είναι ένα feature που επιτρέπει σε έναν Trader να τεστάρει τα αποτελέσματα μιας στρατηγικής τρέχοντας μια προσομοίωση με παρελθοντική στοιχεία της αγοράς.
Παρότι οι παρελθοντικές αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικές, μπορούν να σου δώσουν μια σχετική αυτοπεποίθηση ότι η στρατηγική σου έχει σημαντικές πιθανότητες να δουλέψει.

Pionex Κωδικός έκπτωσης - Crypto Trading Bot
Pionex
BackTesting
Δωρεάν Trial
CryptoHopper Οδηγός
CryptoHopper
BackTesting
Δωρεάν Trial
TradeSanta Οδηγός - Crypto Trading Bot
TradeSanta
BackTesting
Δωρεάν Trial
Shrimpy_Οδηγός
Shrimpy
BackTesting
Δωρεάν Trial
9

Προσφέρει PaperTrading ή Demo Account;

PaperTrading

Δες εάν το Bot της επιλογής σου προσφέρει PaperTrading ή κάποιο Demo Account ώστε να μπορέσεις να δοκιμάσεις τις στρατηγικές σου πρώτα με εικονικά χρήματα χωρίς να ρισκάρεις το κεφάλαιο σου.
Εάν είσαι αρχάριος τότε η σημασία του συγκεκριμένου feature αυξάνεται εκθετικά.

10

Έχει ενεργό Community;

Communities

Ένα Community πάντα βοηθάει. Είτε για να σου δώσει ερεθίσματα για νέες ιδέες και στρατηγικές, είτε για να βγάλει το φίδι από την τρύπα γρήγορα όταν το επίσημο Support δεν έχει λύση ή είναι αργό.
Ρίξε μια ματιά για αν υπάρχουν (και πόσο ενεργά είναι) Communities για το Bot της επιλογής σου σε Discord, Telegram και Reddit.

↑ Πίσω στην αρχή

Κατηγορίες

Οι Κατηγορίες των Crypto Trading Bots

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες Crypto Trading Bots είναι οι παρακάτω:

1. Arbitrage Bots

Όπως θα έχεις σίγουρα προσέξει, οι τιμές του ίδιου κρυπτονομίσματος δεν είναι ίδιες σε όλα τα Ανταλλακτήρια. Την ίδια δεδομένη στιγμή, το ίδιο κρυπτονόμισμα μπορεί να πωλείται σε υψηλότερη τιμή σε ένα Exchange απότι σε ένα άλλο.

Ο σκοπός ενός Arbitrage Bot είναι να βρίσκει τέτοιες διαφορές στις τιμές και να τις εκμεταλλεύεται για να αποκομίσει κέρδος για τον ιδιοκτήτη του. Αυτό που κάνει είναι να αγοράζει ένα κρυπτονόμισμα στο ανταλλακτήριο Α (χαμηλότερη τιμή) και να το πουλάει στο ανταλλακτήριο Β (υψηλότερη τιμή) με κέρδος την μεταξύ τους διαφορά.

Αποτελεί μια στρατηγική η οποίο, στη θεωρία, μπορεί να προσφέρει γρήγορα και “ασφαλή” κέρδη.

2. Trend/Momentum Trading Bots

Ένα Trend Trading Bot, όπως μαρτυρά το ίδιο του το όνομα, λαμβάνει υπόψιν το momentum της τιμής ενός κρυπτονομίσματος και, μετά από αντίστοιχη ανάλυση της, αγοράζει ή πουλάει.

Το Bot καθορίζει το Trend είτε κοιτώντας την πορεία της τιμής του εκάστοτε κρυπτονομίσματος (συνεχές αυξήσεις ή μειώσεις), είτε χρησιμοποιώντας άλλους τεχνικούς δείκτες (Technical Indicators) όπως Chart Patterns, Trend Lines και Κινητοί Μέσοι Όροι.

Εάν το trend καθοριστεί ως θετικό, τότε το Bot ανοίγει Long θέσεις. Αντιθέτως, εάν το trend δείχνει πως είναι αρνητικό, το Bot ανοίγει Short θέσεις.

Συνοπτικά, ένα Trend Trading Bot προσπαθεί να αναγνωρίσει το trending στην τιμή κάποιου κρυπτονομίσματος και, στη συνέχεια, να το εκμεταλλευτεί με σκοπό το κέρδος.

3. Copy Trading Bots

Η έννοια του Copy Trading αφορά την “στιγνή αντιγραφή” των κινήσεων κάποιου άλλου Trader.
Ένα Crypto Trading Bot μπορεί να σεταριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να “μιμείται” στο 100% τις κινήσεις κάποιου άλλου, συνήθως πιο έμπειρου Traders. Τείνει να υπάρχει σαν feature σε πλατφόρμες με πιο “Social” χαρακτήρα όπου ακολουθούνται έμπειροι Traders.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Social Trading Platform του Shrimpy.

4. Coin Lending Bots

Ένα Coin Lending Bot αναλαμβάνει να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία του δανεισμού κεφαλαίων σε Margin Traders. Αυτοί το χρειάζονται για να ανοίξουν θέση με την αντίστοιχη μόχλευση οπότε δανείζονται κεφάλαια και τα επιστρέφουν πίσω μαζί με ένα σεβαστό (ή και όχι) επιτόκιο.

Αντί, λοιπόν, να κάνεις την διαδικασία εσύ χάνοντας χρόνο ψάχνοντας το κατάλληλο δάνειο με αποδεκτά επιτόκιο την εναποθέτεις πάνω σε ένα Bot.

↑ Πίσω στην αρχή

Pros & Cons

Θετικά & Αρνητικά των Crypto Trading Bots

Ας δούμε, συνοπτικά, τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά των Crypto Trading Bots:

Θετικά
  • Ταχύτητα
  • Αποδοτικότητα
  • 24/7 Λειτουργία
  • Trading με βάση Data, χωρίς συναισθήματα
  • Μείωση του παράγοντα Ανθρώπινου Λάθους
  • Μπορούν να προσομοιώσουν περιβάλλοντα για τη δοκιμή νέων στρατηγικών
Αρνητικά
  • Χρειάζονται Εποπτεία
  • Θέματα Ασφάλειας

↑ Πίσω στην αρχή


Τα Καλύτερα Crypto Trading Bots

Ακολουθούν αναλυτικοί οδηγοί από το OnlineTraders για τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα Crypto Trading Bots του 2022. Ρίξε μια ματιά κάνοντας κλικ στο περισσότερα:

1 CryptoHopper Οδηγός

CryptoHopper Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα CryptoHopper.
2 TradeSanta Οδηγός - Crypto Trading Bot

TradeSanta Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα TradeSanta.
3 Pionex Οδηγός - Crypto Trading Bot

Pionex Exchange & Bot Review – Οδηγός για 10% Έκπτωση [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Exchnage της Pionex το οποίο προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε 16 Crypto Trading Bots. Κέρδισε 10% Έκπτωση στα Fees κάνοντας εγγραφή από το παρακάτω Referral Link.
4 HaasOnline Οδηγός - Crypto Trading Bot

HaasOnline Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα TradeSanta.

↑ Πίσω στην αρχή


Εκπτώσεις & Deals για Crypto Trading Bots

Κωδικοί Εγγραφής σε Κρυπτονομίσματα

Το ReferralCodes.gr έχει συγκεντρώσει σε μια αναλυτική λίστα Κωδικούς Εγγραφής, Referral Links & Bonus για Crypto Trading Bots ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο οποιαδήποτε νέα εγγραφή σου.
Ρίξε μια ματιά:

↑ Πίσω στην αρχή


Η αλήθεια είναι πως τα Trading Bots δείχνουν να έχουν μπει “ενδημικά” στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Φημολογείται πως το 70% με 80% από το σύνολο του όγκου συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα διεκπεραιώνεται αυτόματα από Bots. Αυτό σημαίνει πως θα τα συναντήσεις σε ΟΛΑ τα Exchanges να χρησιμοποιούνται τόσο από αρχάριους Traders όσο και από επαγγελματίες.

Εάν έχεις αποφασίσει να αφήσεις τον δρόμο του Buy & Hold πίσω και να ασχοληθείς με το Crypto Trading, τότε ένα αυτοματοποιημένο Trading Bot Software ίσως σου λύσει τα χέρια.


Cryptocurrency Bots HaasOnline Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

HaasOnline Review – Οδηγός Crypto Trading Bot [Ελλάδα 2022]

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το Crypto Trading Bot που ακούει στο όνομα TradeSanta.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      OnlineTraders.gr
      Logo
      Compare items
      • Total (0)
      Compare